O nama

Objavljeno: 23.2.2012. u 11:53
Autor: Solarni sustavi
|

Energija iz prirode

O nama : Energija iz prirode

Tvrtka ENERGIJA IZ PRIRODE iz Sikirevaca vrši poslove posredovanja i poslovnog zastupanja te kvalitetnoj postprodajnoj-servisnoj podršci.
Povezali smo:

 • ELVI d.o.o.iz Slavonskog Broda, PROJEKTANTSKU KUĆU, koja vrši projektiranje, nadzor i ispitivanje solarnih sustava.
 • I M O – EL d.o.o.inženjering,montaža,održavanje, iz Slavonskog Broda , tvrtku koja vrši montažu elektroinstalacija i postavljanje solarnih sustava na krov ili na tlo, te izradu tehničke dokumentacije
 • Hvaljen budi d.o.o.
 • Tvrtku Energetica Klagenfurt-Viktring 9073 Austria ,
 • Tvrtku MAGE-solar AG RAVENSBURG –GERMANY
 • Tvrtkku Schuco-solar GERMANY
 • SCHOOT SOLAR, SOLE-ET SOLAR

kao proizvođače fotonaponskih modula i ostale opreme za puštanje u rad jedne elektrane.

Međusobno udruživanje i partnerstvo naših tvrtki je potaknuto činjenicom da smo uvidjeli potencijal koji zajedničkim radom možemo postići na području poticanja korištenja obnovljivih izvora električne energije. Izvanredan spoj djelatnosti naših tvrtki kao i dosadašnje reference u poslovima vezanim za energetsku učinkovitost daju nam za pravo vjerovati kako možemo ponuditi odlična rješenja na području alternativnih izvora energije, te vam ovim putem nudimo usluge i kompletna rješenja za sljedeći asortiman:

MREŽNI FOTONAPONSKI SUSTAVI

Foto-naponske elektrane gdje se struja proizvedena putem solarnih ćelija pušta (prodaje) službenom tržišnom operateru (HEP). Nudimo kompletnu uslugu po sistemu "ključ u ruke" kao i mogućnost pojedinačne prodaje komponenata sustava.Iskustvo na otvaranju sunčane elektrane SIKIREVCI.

SOLARNA JAVNA RASVJETA

Rješenja u vidu autonomnih solarnih sustava za potrebe osvjetljenja javnih površina (ceste, parkovi, šetnice, itd..).

LED RASVJETNA TIJELA

Energetski učinkovita i štedna rasvjeta za vanjsku i unutarnju primjenu. Uz širok asortiman led rasvjetnih elemenata nudimo i širok izbor LED rasvjetnih tijela (lampi) za javnu rasvjetu koji mogu direktno (uz puno veću uštedu) zamijeniti konvencionalne VT-Natrijeve lampe.

AUTONOMNI FOTONAPONSKI SUSTAVI – "Stand-Alone"

Foto-naponska rješenja za napajanje dislociranih objekata koji nemaju ili ne mogu dobiti priključak na javnu elektroenergetsku mrežu.

 : :
 : :
 : :
 : :
 : :
 : :
 : :
 : :
Objavljeno: 23.2.2012. u 3:48
Autor: Solarni sustavi
|

Naši klijenti su:

Fizičke osobe, kućanstva, obrtnici, mala i velika poduzeća, hoteli, športsko-rekreacijski centri, svi turistički objekti, vlasnici stambenih zgrada, bolnice ,škole, industrijski objekti, poljoprivredna gospodarstva, umirovljenički domovi, javne ustanove i svi oni koji žele iskoristiti neograničeni potencijal sunčeve energije.

Budući da su izvori klasičnih energenata ograničeni i da ih je u prirodi sve manje, klasični energenti na tržištima svakim danom postaju sve skuplji. Energetska učinkovitost ili učinkovito i optimalno raspolaganje energijom zapravo počinje našim navikama u korištenju energije,a zatim izborom suvremenih sustava,uređaja i komponenata koje karakterizira niska potrošnja energije i velika učinkovitost.

Republika Hrvatska po svome zemljopisnom položaju ima izrazito uvjete za korištenje SUNČEVE energije. Uz dobro osmišljene i koordinirane programe ,poticajne mjere države i lokalne samouprave,te kvalitetnu tehnologiju i uslugu po mjeri i željama klijenata, moguće je ostvariti iskorak u energetskoj domeni i značajne gospodarske uštede. Veća energetska neovisnost,očuvanje okoliša i novo zapošljavanje ,dolaze kao logičan rezultat ovakve orijentacije.